Vind jij het ook zo vervelend als je net nieuwe kleding heb gekocht en ineens loopt iedereen in precies hetzelfde kledingstuk als jij? 

Dat is vanaf nu voorbij, want wij helpen jou om je eigen/unieke kleding te ontwerpen. En jij bepaald hoe dat er uit komt te zien!

MAKE IT PERSONAL

Waarom zou je kleding kopen welke al kant-en-klaar in de winkel ligt? Dan koopt toch iedereen hetzelfde?

Bij JorCustom bepaal jij namelijk zelf welke print je wilt, in welke kleuren je het graag wil hebben en voeg je persoonlijke tinten aan je kleding toe.
Heb je bijvoorbeeld net nieuwe toffe schoenen gekocht, match dit dan met een zelf samengesteld kledingstuk in dezelfde kleurenstijl.

WHY TRY TO FIT IN,
WHEN YOU WERE BORN TO STAND OUT!
TIME HAS COME TO MAKE IT PERSONALJORCUSTOM, 2014

Waarom hebben wij college essay writing help JorCustom opgericht?

Wij geloven dat jouw kleding precies moet passen bij jouw identiteit. Jij bepaalt je eigen stijl, niemand anders. Daarom bieden wij jouw de mogelijkheid om je kleding te personaliseren. Zo garandeer je jouw eigen en unieke look! 

,

Hoe doen we dat?

Wij hebben een collectie van kledingstukken ontworpen met speciaal oog voor kwaliteit, pasvorm en uitstraling. Jij geeft vervolgens de invulling aan hoe het kledingstuk er voor jou het beste uit ziet.
Vervolgens gaan wij aan de slag, we maken we jouw kledingstuk naar helemaal wens én met de hand. Tenslotte verpakken we alles in onze stijlvolle verpakkingsdozen en is jouw kledingstuk onderweg om gedragen te worden.